Kylmäkoneiden ja jäähdytyslaitteiden huoltoja, korjauksia ja asennuksia ammattilaisilta Varkauden seudulla

Varkauden Jäähdytyslaite tekee kylmäkoneiden ja jäähdytyslaitteiden huoltoja, korjauksia ja asennuksia kokemuksella ja ammattitaidolla Varkaudessa ja lähialueilla. Myymme myös laadukkaat uudet laitteet, ja niiden asennus onnistuu luonnollisesti helpolla avaimet käteen -periaatteella. Autamme sinua tarvittaessa myös sopivan laitteen valinnassa. Päivystysnumeromme vastaa vikatilanteissa kellonaikaan katsomatta vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja

Varkauden Jäähdytyslaite – luotettava valinta

Varkauden Jäähdytyslaite on tarjonnut asiakkailleen jäähdytyslaitteiden ja kylmäkoneiden asennuksia, huoltoja ja vikakorjauksia jo vuodesta 1986. Työkokemusta yrittäjälle Matti Suihkoselle on kertynyt sitäkin pidemmältä ajalta. Pitkä kokemus ja osaavat työntekijät takaavat luotettavan avun silloin kun hätä on suurin – myös toimistoaikojen ulkopuolella. Avullamme saat laitteet nopeasti kuntoon ja vältät isommat harmit.

 

Kerromme mielellämme lisää yrityksestämme ja sen palveluista. Ota yhteyttä!

Yhteystiedot ja yhteydenottolomake

Asiantuntevaa palvelua

Tarjoamme ilmalämpöpumppujen sekä kylmä- ja jäähdytyslaitteiden myynnin, asennukset, huollot ja korjaukset saman katon alta. Palvelemme kaikenlaisia asiakkaita Varkaudessa ja lähialueilla. 

  • Saat meiltä laadukkaat ilmalämpöpumput ja kylmälaitteet. 
  • Palveluihimme kuuluvat ilmalämpöpumppujen sekä kylmä- ja jäähdytyslaitteiden asennukset, määräaikaishuollot ja vikakorjaukset merkkiin ja malliin katsomatta. 
  • Korjaamme rikkoontuneen laitteesi kuntoon kellonajasta riippumatta vuoden jokaisena päivänä.
  • Autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi sopivan laitteen.

Onko sinulla kysyttävää palveluistamme? Ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Alan parhaat merkit

Edustamme alan parhaimpia merkkejä. Myymme laadukkaat kylmä- ja jäähdytyslaitteet kotitalouksille, yrityksille ja muille toimijoille. Valikoimamme kattaa myös alan viimeisintä teknologiaa edustavat ilmalämpöpumput. Suosittelemme mielellämme myös tarpeisiisi parhaiten sopivia laitteita.

 

Ota yhteyttä kun haluat varmistaa, että saat laadukkaan laitteen oikein asennettuna. Varastostamme löytyy aina useita hyviä vaihtoehtoja, ja tarvittaessa tilaamme lisää luotettavilta yhteistyökumppaneiltamme.

Katso yhteystiedot tästä

Päivystämme 24/7 vuoden ympäri

Tarjoamme ilmalämpöpumppujen sekä kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huollot ja vikakorjaukset Varkaudessa ja noin 50 kilometrin säteellä paikkakunnasta. Toiminta-alueemme kattaa muun muassa Pieksämäen, Mikkelin, Savonlinnan ja Suonenjoen ja niiden lähikunnat.

 

Päivystysnumeromme vastaa nopeasti 24/7, myös juhlapyhinä.

Muista kotitalousvähennys

Tiesitkö, että kotitaloudet voivat saada kotitalousvähennystä eli helpotusta veroista tekemistämme huolto- ja asennustöistä? Kotitalousvähennyksen voi saada työn osuudesta, ei siis esimerkiksi laitteista tai matkakuluista.

 

Lue lisää kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä verottajan verkkosivuilta ja ota yhteyttä! 

Lue lisää Verohallinnon sivuilta