Hyvän palvelun taimimyymälä Jämsässä

Ota yhteyttä

Pihatori-taimimyymälä Jokilaakson Pihatori Ky tarjoaa monenlaista puutarhasi parhaaksi. Myymälämme sijaitsee Jämsässä Siltakadulla, linja-autoaseman läheisyydessä. Palvelemme asiakkaitamme huhtikuusta alkaen ja suljemme taimimyymälän aina kasvukauden päättyessä lokakuun lopussa.


Valikoimastamme löydät laajan tarjonnan kukkien, kasvien ja vihannesten taimia. Valtaosa taimistamme on kotimaista tuotantoa. Meiltä löydät myös siemenet, kesäkukat, puut, pensaat, koristekasvit, mullat, lannoitteet sekä puutarhan perustyökaluja.

Taimille aina kasvuunlähtötakuu

Monivuotisilla taimillamme on kesän mittainen kasvuunlähtötakuu. Ostaessasi tuotteen meiltä saat aina myös taimen istutusohjeet mukaasi.

Ammattitaitoa jo vuodesta 1985

Meillä on vuosikymmenien kokemus ja monipuolinen tuntemus kasvien hoidosta. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kaikissa pihaan ja puutarhaan liittyvissä asioissa. Jokilaakson Pihatori on toiminut jo vuodesta 1985 lähtien, jolloin entinen yrittäjä on perustanut myymälän.

Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme paikan päälle!


Taimimyymälässämme sinua palvelevat ammattitaitoiset työntekijät, jotka neuvovat mielellään tuotteiden valinnassa ja opastavat kasvien hoidossa.